Logo
home
welkom
contact
kabel

Contact:

Robeekom
Van Oldenbarneveldtstraat 27
6828 ZM Arnhem


+31 (0)26 4462853
info@robeekom.nl

Telecommunicatie is in deze moderne tijd niet meer weg te denken. Razendsnelle verbindingen met een goed netwerkbereik zijn een vanzelfsprekendheid voor de gebruikers. Achter de schermen zorgt de telecommunicatie branche voor een goed werkend systeem.

Robeekom is sinds 1999 een speler in de telecommunicatie branche met kennis en kunde in aanleg van kabel gerelateerde installaties en biedt afnemers een totaalpakket en de mogelijkheid om bovengrondse oplossingen te realiseren. Enkele voorbeelden, waarmee Robeekom u van dienst kan zijn:

·       Aanleg van Telecom- en Datanetwerken
·       Aanleg van Beveiliging installaties
·       Aanleg van Elektra
·       Aanleg van Glasvezel en Transmissie apparatuur

Robeekom is inzetbaar op basis van detachering of het projectmatig aannemen van projecten en beschikt over verschillende certificeringen waardoor kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd. Ook het personeel van Robeekom beschikt over de benodigde certificeringen.

VISIE
Robeekom heeft zich tot doel gesteld om als mens de verbinding tot stand te brengen binnen nagenoeg alle kabel gerelateerde installaties en richt zich in de toekomst op de ontwikkeling en uitbreiding van telecom, beveiligings- en elektriciteitsoplossingen.


MISSIE
Robeekom is een flexibele speler die voldoet aan de hoge eisen die opdrachtgevers stellen. Robeekom stelt de mens centraal en gelooft erin dat een ieder het beste uit zichzelf haalt door verantwoording te nemen voor zijn werk. Waarbij het ontzorgen van opdrachtgevers voorop staat.

“Robeekom de verbindende mens”

  KWALITEIT       REFERENTIES       VACATURE       NIEUWS